Kevesebb dolgot tudok elképzelni a nokedlin kívűl, ami ennyire tökéletes párja lenne egy igazi csirkepörköltnek. Most pedig már VEGÁN(tojás nélküli)- gluténmentes változatban! :)
Főzéshez:1,5 l víz3 gramm sóFőzés után az átkeveréshez:1 evőkanál olajKeverjük csomómentesre a hozzávalókat, és pihentessük, míg a vizet felforraljuk. Ha felforrt a víz, csökkentsük a hőmérsékletet. Szaggassuk bele a tésztát, állítsuk magas hőfokra és forraljuk fel. Ha kész a galuska, öntsük le róla a forró vizet, majd 2 percre tegyük hideg vízbe. Végül szűrjük le ezt is, és keverjük össze 1 evőkanál olajjal, hogy ne tapadjanak össze.https://www.wisepasta.com/Wise-Food-Nokedli-lisztkeverek-200g