Go Back

Vegán- gluténmentes nokedli, tanyasi csirkepörkölttel

Kevesebb dolgot tudok elképzelni a nokedlin kívűl, ami ennyire tökéletes párja lenne egy igazi csirkepörköltnek.
Most pedig már VEGÁN(tojás nélküli)- gluténmentes változatban! :)
Elkészítés 30 mins
Adag 2

Hozzávalók
  

Nokedli

  • 165 gr víz
  • 125 gr Wise pasta nokedli lisztkeverék
  • 1 tk

Csirkepörkölt

    Elkészítés
     

    Nokedli

    • Főzéshez:1,5 l víz3 gramm só
      Főzés után az átkeveréshez:1 evőkanál olaj
      Keverjük csomómentesre a hozzávalókat, és pihentessük, míg a vizet felforraljuk. Ha felforrt a víz, csökkentsük a hőmérsékletet. Szaggassuk bele a tésztát, állítsuk magas hőfokra és forraljuk fel. Ha kész a galuska, öntsük le róla a forró vizet, majd 2 percre tegyük hideg vízbe. Végül szűrjük le ezt is, és keverjük össze 1 evőkanál olajjal, hogy ne tapadjanak össze.
      https://www.wisepasta.com/Wise-Food-Nokedli-lisztkeverek-200g

    Megjegyzések

    Kulcsszavak csirkepörkölt, gluténmentes, GMO mentes, lisztkeverék, nyers, szójamentes, tartósítószer mentes, tojásmentes, vegán, wisepasta